Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

понеделник, 28 януари 2008 г.

Еврофутбол


Еврофутбол е първата и единствена частна букмейкърска къща в България. Създадена е в София на 6 октомври 1990. Първият тираж на Еврофутбол за цяла България стартира на 21 август 1993.На 18.02.2002 г. Еврофутбол сключва договор за партньорство с гръцката компания "Интралот". Сделката е една от най- големите в частния сектор в България.Еврофутбол е пълноправен член на две големи международни организации – Световна лотарийна организация - WLA и Европейски лотарии.

Еврофутбол организира залози за футболни мачове и различни спортни събития. Залозите се приемат в местните букмейкърски пунктове, като се разпространяват специални брошури, с които играчите да се информират за предлаганите възможности за печалба.Букмейкърската мрежа на Еврофутбол включва над 700 пункта.Игрите на Еврофутбол включват залози на следните спортове: футбол , хокей на лед , баскетбол , бейзбол , Формула 1 , Мото ГП , тенис , шахмат , световен рали шампионат , волейбол , американски футбол и др. Залозите за различните спортове се играят на различни фишове. Компанията също така предлага и специални видове залози , като зададено предимство за един от двата отбора (хендикап) , залог дали ще се отбележат над 2.5 гола в мача , залог дали и двата отбора ще вкарат гол в мача или "секционна листа" , което е по-особен вид комбиниране. Еврофутбол предлага на своите участници и залози на живо. Два пъти седмично излизат и специалното издание на компанията - в. "Еврофутбол" , в който са включени множество новини , прогнози, таблици и статистика за улеснение на залагащите. Също така за улеснение на клиентите команията има и телефонна линия (HelpDesk), на която могат да дават препоръки , оплаквания , критики или да получат информация. Наскоро в сайта си компанията пусна и безплатна игра с прогнози. Eврофутбол предоставя възможност на играчите си да спечелят три суперджакпота два пъти в седмицата.

Компанията разширява своята дейност.Заедно с Държавна парично-предметна лотария организират благотворителен проект "Печелиш и помагаш".Цел е да бъдат събрани средства за благотворителни кампании посредством провеждане на целеви тиражи.Неговата основна цел е да подкрепя различни спортни, здравни, културни и социални каузи в страната.Част от мащабния проект "Печелип и помагаш" са кампаниите "Спорт срещу остеопорозата". Осъществените до момента от „Печелиш и помагаш” кампании са за: стипендии за деца сираци, приети във ВУЗ; изграждане на спортни площадки в отговор на стреса и агресията; организиране на пътуващи библиотеки за равен достъп до образование на хората с увреждания; подкрепа на децата на служителите в МВР, загинали при изпълнение на служебните си задължения и опазване на местното културното и фолклорно наследство.