Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

понеделник, 28 януари 2008 г.

Какво представлява зарът

Зарът (думата идва от арабската izār през турската zar) е малък многостенен предмет, който позволява случаен избор между определен брой равновероятни възможности. Най-често се използва куб, който дава шест възможни резултата. Основното приложение на зара е при някои занимателни или хазартни игри. Може да се играе само с един зар, нерядко с два, а при някои видове игри и с повече (барбут - с три зара, генерал и ямб - с пет).
Традиционният зар представлява куб, често с леко заоблени ръбове, като на всяка от неговите шест страни има отбелязани различен брой точки, символизиращи числата от едно до шест. Сборът от числата на две срещуположни страни трябва да е седем. Освен шестостенните зарове съществуват и четиристенни, осемстенни, десетстенни, дванадесетстенни, двадесетстенни, тридесетстенни и дори стостенни.

Няма коментари: