Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

неделя, 10 февруари 2008 г.

ЕВРОШАНС

Къде може да играете?

ЕВРОШАНС се играе единствено в заведения (обекти), които са лицензирани като букмейкърски пунктове на компанията.
Букмейкърските пунктове са разположени на територията на цялата страна.

Във всеки букмейкърски пункт има специален терминал, на който има право да работи само букмейкърът. Терминалът разполага с клиентски дисплей, върху който се изписва залогът, който сте направили. Той е свързан с Централизирана компютърна система, в която се съхранява информация за всички направени залози.


Намерете най-близкия букмейкърски пункт във Вашия град тук


Колко струват талоните за игра?

Талоните, върху които можете да направите Вашите предвиждания, таблицата с коефициентите, както и квитанцията за потвърждение на залог са безплатни.


Какъв залог може да направите?

Минималният залог в играта ЕВРОШАНС е 0,20 лв. Чрез маркиране на едно или повече числа в поле „Множител” на талона, Вие можете да увеличите залога за предвиждането си.
Максималният залог за един талон е 5 000 лв.


Какво се прави с попълнения талон?

След като попълните талона си, го предайте на букмейкъра. Той ще регистрира и приеме вашия залог чрез сканиране на талона в терминала. Цялата операция по осъществяване на залога трае няколко секунди.
След като предадете на букмейкъра талона(ите) си, той Ви уведомява за общата сума на Вашите залози. Общата сума се изписва и на дисплея на терминала. Терминалът приема само коректно попълнени талони!
Ако сте съгласни със сумата и я заплатите на букмейкъра, Вашият залог се потвърждава и Вие получавате квитанция за потвърждение на залога.
Вашият талон се включва в първото теглене, след като бъде потвърден залогът и след като бъде разпечатана квитанцията за потвърждение за залога. Основният документ в тази процедура е квитанцията. Тя съдържа информация за предвижданията, които сте направили, датата и часа, на които е направен залогът, номера на букмейкърския пункт, номера на тиража, номера на тегленето и сумата, която сте заплатили. Всяка квитанция съдържа уникален баркод, с помощта на който може да бъде разпозната от терминала.
Само срещу представянето й в който и да е пункт на ЕВРОШАНС можете да получите печалбата си.


Как се попълва талонът?

Талонът на ЕВРОШАНС се попълва с черна или синя химикалка, (но НЕ и флумастер) като маркирате своя избор с „Х” или ● (плътна точка) без да излизате от очертанията на полетата.

Поле „Брой предвиждания”
В това поле задължително маркирате избрания от Вас брой числа, с които ще участвате. (Например: Ако искате да заложите на 7 числа, отбелязвате числото 7.) Можете са отбележите максимум 12 числа.

Поле „Прогнози”
В това поле отбелязвате числата, на които желаете да заложите. Те трябва да са равни по брой на маркирания в „Брой предвиждания” символ.

Поле „Комбинации”
С попълването на това поле, Вие увеличавате шансовете си за печалба.
Чрез маркиране на знак (знаци) в полето „Комбинации” Вие избирате условието за пълно комбиниране на числата, които сте предвидили. (Например: Ако сте направили предвиждане за 3 числа и сте избрали условие за пълно комбиниране 2, това означава, че участвате с 3 комбинации (колонки), във всяка от които се включват 2 от 3-те числа. За да изчислите броя на комбинациите (колонките), използвайте специалната таблица, предназначена за тази цел. Всяка комбинация (колонка) се заплаща по залога, който сте избрали. Печалбата за всяка печеливша комбинация (колонка) се определя, като се умножи направеният от Вас залог по коефициента за едно и/или две познати числа, в зависимост от таблицата с коефициентите.) Можете да изберете повече от едно условие за пълно комбиниране.

Пример:
Избирате числата 1, 2 и 3. В поле „Комбинации” маркирате „2”, което означава три комбинации (колонки) (1,2/1,3/2,3 = 3 бр.) В поле „Множител” не маркирате нищо, т. е. участвате с минимален залог на комбинация (колонка) (0,20 лв.)

Случай №1
Как се изчислява печалбата при едно познато число от избраните три?
Ако залогът за комбинация (колонка) е 0,20 лв., само две от Вашите комбинации са печеливши – с по едно познато число в тях. (Ако залагате на две числа и познаете едно от тях, печалбата Ви се изчислява като умножите залога от 0,20 лв. по предварително зададения коефициент – в случая той е 1, тоест: 1*0,20 + 1*0,20 = 0,40 лв.)

Случай №2
Как се изчислява печалбата при две познати числа от избраните три?
Ако залогът за комбинация (колонка) е 0,20 лв., имате 1 комбинация (колонка), в която сте познали и двете числа, а в останалите две комбинации (колонки) сте познали по едно число. В този случай печалбата Ви от комбинацията (колонката), в която сте познали и двете числа е 4*0,20= 0,80 лв., защото коефициентът за познати две числа при избрани две е 4. Печалбата от останалите две комбинации (колонки) е 0,20 + 0,20 = 0,40 лв., тоест Вашата печалба в този случай е 0,80 + 0,40 = 1,20 лв.

Случай №3
Как се изчислява печалбата при три познати числа от избраните три?
Ако залогът за комбинация е 0,20 лв. имате три комбинации (колонки) (т.е. всички Ваши комбинации (колонки)), в които сте познали и двете числа. Тогава от всяка от тези комбинации (колонки) печелите 4*0,20 = 0,80 лв., тоест общо 3*0,80 = 2,40 лв.

Поле „Случаен избор”
Това поле маркирате само, ако желаете компютърната система да избере на случаен принцип числата, на които ще заложите. В този случай не се попълва поле „Прогнози”, а само полето „Брой предвиждания”.

Поле „Брой тегления”
ЕВРОШАНС Ви дава възможност с един талон да участвате в повече от едно теглене. С попълването на това поле вероятността да спечелите се увеличава, тъй като талонът Ви се включва в повече от една игра (теглене).
Вашият талон се включва в първото теглене, следващо датата и часа на валидиране на залога в централизираната компютърна система и разпечатване на квитанцията за потвърждение на залога.
Ако желаете да участвате в повече от едно теглене, отбележете в полето „Брой тегления” за колко поредни тегления искате да е валиден Вашият талон. В това поле можете да отбележите само един от посочените символи.

Поле „Множител”
Ако желаете да увеличите стойността на Вашия залог, маркирайте число (числа) в полето „Множител”. Залогът за една комбинация се изчислява като се умножат числата, маркирани в поле „Множител” и полученото произведение се умножи по минималния залог. (Например: При маркиране на числата 2 и 4 залогът за предвиждането се изчислява: 2x4, като произведението от двете числа се умножава по стойността на минималния залог.)


Как да проверите изтеглените числа?

Печалбата от играта ЕВРОШАНС може да проверите във всеки букмейкърски пункт в страната, независимо къде сте направили своя залог. Тегленията се извършват в реално време, а печелившите числа може да узнаете веднага след тегленето, за което е потвърден Вашият залог.

За целта може да използвате ТВ-мониторите, като проверите печелившите числа в ШАНС ТВ, телетекста на БНТ (от стр. 400 до стр. 435), а също така да предадете на букмейкъра квитанцията за потвърждението на залог.

Букмейкърът я сканира в терминала и Ви уведомява дали имате печалба и в какъв размер е тя.
Печалбата може да се провери и тук.




2 коментара:

Анонимен каза...

Късметлия от Свищов спечели 200 000 лв. от играта ЕВРОШАНС. На 22 март той познава 7 от 7 числа. При залог от 40 лв. това му носи печалба от 200 000 лв.
Повече от 1 000 000 щастливци са спечелили от ЕВРОШАНС за първите три месеца на 2008 г., в 350-те букмейкърски пункта в цялата страна.
ЕВРОШАНС е лото игра тип кено. Разиграва се в много национални и местни лотарии по цял свят. Традициите на кено датират от дълбока древност, играта е въведена за първи път в Китай през 187 г. пр. Хр. от държавния глава Чьонг Ньонг и включвала подбор на 10 от 120 китайски йероглифа.
Тази нова форма на лотария била създадена, за да подпомогне строителството на Великата китайска стена. Играта е пренесена в САЩ в средата на IX век, когато хиляди китайци имигрират в търсене на работа и по-добър живот. Днес кено се играе в почти всички държави по света. Кено е вълнуваща и забавна, защото се играе лесно. Играчите сами решават колко числа искат да изберат, също така сами определят сумата на своя залог. С кено може да се спечели по много начини – чрез съчетаване на някои, всички, та дори в някои случаи, нито едно от числата, които са избрани. Кено е бърза и удобна за играчите, защото има чести тегления. Основната цел на играта е да познаете кои числа ще са печеливши измежду определена серия от числа.
В българския вариант на кено – ЕВРОШАНС, тегленията са всеки ден, на всеки 10 минути. На случаен принцип се изтеглят 20 числа от 1 до 80. Всеки сам избира с колко на брой числа да играе, от 1 до 12. Въпрос на личен избор е и стойността на залога, от 0.20 лв. до 5 000 лв. Печалбата се определя в зависимост от броя избрани и броя познати числа, като залогът се умножи по зададен коефициент. Това дава възможност на играчите да изчислят предварително за каква печалба играят.
Допълнително улеснение за всички играчи е, че не е необходимо всеки път да попълват любимите си числа. Имат възможност с един талон да участват в до 20 поредни тегления.
Печалбите до 1 000 лв. от ЕВРОШАНС се изплащат веднага от букмейкъра, а над 1 000 лв. - в банка

Vitalik Fomenko каза...

Я вообще очень интересуюсь западными лотереями, особенно меня интересуют Powerball Результаты потому что это самая денежная лотерея в мире) С нашими просто не сравнить.