Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

неделя, 10 февруари 2008 г.

Видео покер

Видео покер

Видео покера е вид слот машина, но вместо най-разнообразните символи, които са характерни за тях, се използват карти. Целта също е различна – да се получат възможно най-добрите покер ръце от картите, които ви се падат.

Играта започва с поставянето на залози под формата на монети, кредити или билети с баркод в машината, след това картите се раздават с натискането на бутона „Deal”. Играчът може да задържи или махне една или повече карти в замяна на нови карти, изтеглени от същото виртуално тесте.

Цел на играта

Успехът във Видеопокера зависи от уменията ви в Покера, но при видео покер блъфа е невъзможен, така че целта е просто да получите най-добрата ръка от пет карти от колода с 52 карти. Стойността на ръката във Видео покер е същата като в обикновения Покер.

По-новите видео покер машини често предлагат различни варианти на стандартния видео покер с пет карти. Типични примери са: Deuces Wild, Jacks or Better и др. при които допълнителни правила и бонуси правят забавлението пълно.

Няма коментари: