Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

неделя, 17 февруари 2008 г.

Има много сайтове в интернет от които могат да се изкарат пари. Ако никога не сте се занимавали с такъв вид дейност, като всяко начало ще е трудно. Ако Ви кажа, че ще печелите по 500 лв., 2000 лв на месец…..ще излъжа. Има хора, които печелят много но всичко с времето си. Тук просто ще се опитам да Ви дам някой насоки за този бизнес . Интернет средата е много добра възможност Вие да спечелите пари , но не се заблуждавайте . .. Забравете обещанията от рода , че ще спечелите много пари за малко време . Истината е , че никой няма да Ви плати на Вас или на мен много пари за нищо. Именно това ще се опитаме да дискутираме тук в този блог. Не забравяйте , че в интернет има и страшно много мошеници , които по един или друг начин ще се опитат да спечелят от вашето доверие. Никога не вписвайте важни данни в сайтовете , не изписвайте номерата на кредитните си или дебитни карти , не посочвайте банковите си сметки , не посочвайте изцяло адреса си или данни от личния си регистър. Най често именно те са обект на измама от т.нар мошеници. Не забравяйте да поддържате много добра хигиена на интернет сигурност .

Няма да забогатеете !!! Все още никои не е. Долу посочените начини за изкарване на пари от интернет не са нещо с което можете да изкарате допълнително пари към основния си доход !

Ако някой Ви уверява , че можете да изкарате 500 $, 600 $ че и 1000 $ на месец - ТОВА СА ЛЪЖИ С ЦЕЛ ЗАРИБЯВАНЕ. ЕТО НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИ СА.

Идеята е следната : Има сайтове създадени с цел реклама вие се регистрирате в тези сайтове и идва един рекламодател при собственика на такъв сайт и казва давам по 1 цент за прочетено рекламно писмо”, собственика казваОК аз давам на моите потребите по 0.5 цента да прочетат това рекламно писмо” .Изпраща ви се писмото на посочен от вас e-mail адрес при регистрацията, писмото съдържа рекламата и линк на който вие трябва да цъкнете за да кажете “ето прочетох го дай 0.5 цента”. Така докато достигнете мinimum payout ( т.е. минималната сума за изплащане ) която при различните сайтове е различна.

След достигането на този минимум има няколко варианта :

А) сумата да ви се преведе в сметката ви в някоя интернет банка – тук има два под варианта : да си поискате сумата или тя автоматично да ви бъде преведена в зависимост от условията на сайта

Б) да решите вие да бъдете този рекламодател.

Като цяло това е основната идея в посочени по-долу начини.

Първите няколко неща които трябва да направите е да си регистрирате нов e-mail адрес, за да не се препълни пощата ви, да си направите акаунт в някоя интернет банка , да се регистрирате в някои от тези рекламни сайтове и от там нататък да си изберете подхода, чрез който ще печелите.

Може да печелите пари по следните начини, като дадени сайтове могат да предлагат само един от тях, а други комбинация от няколко:
PTC (Pay To Click) – Плаща се за клик на банер
PTR (Pay To Read) – Плаща се за клик на линк в писмо
PTP (Pay To Promote) – Плаща се за промотиране на линк от сайт в други сайтове. Заплащането е или на 1000 уникални посещения или на 1000 кредита, като кредитите се определят в зависимост от държавите, от които са посещенията. Всеки сайт си има лист с одобрени сайтове, от които може да са посещенията.
PTSU (Pay To Sign Up) – Плаща се за регистрация в други сайтове
Survey – Плащат за попълване на въпросници и изпълнение на задачи (за България шанса да спечелите от такъв сайт е много малък)
Autosurf – този вид сайтове биват такива, които изкупуват кредитите си (т.е. от тях може да се печели) и такива генериращи трафик, който можете да ползвате към Ваш сайт или чужд такъв, който плаща за това. Кредитите се печелят автоматично при отваряне браузър с линк на сайта
Manual surf- плащат за ръчно сърфиране на сайтове

Какво представлява PTC-бизнеса?

В интернет съществува огромно количество фирми,които плащат много пари на рекламни компании за разпространение на тяхната реклама.Тези компании от своя страна предлагат на нас да разглеждаме тези реклами срещу определено заплащане

Kak става това ??

Първо се регистрирате в PTC-фирмите, след това отивате на сайта на дадената фирма, намирате Browse Ads, View ads, Surf ADs, Paid to click и кликате на рекламите там, изчаквате определеното време, докато Ви изпише Your account has been credited- начислени ви са пари и сте готови .Вместо Your account has been credited, може да ви се появи знак, с който ви се показва, че ви са начислени пари- знакът може да бъде долар, тикче, наклонена черта или просто да пише Done,Success. Сега можете да преминете на следващата реклама да направите същото и да получите пари и за нея.Например за RTC-фирма Adbux Влизате във Вашия Account, намирате Incentives-Browse Ads и кликате на рекламите, запова да тече времето и се появява долар, тоест начислени са Ви пари . Тези реклами, които са отбелязани с тикче значи вече са видяни, а след 24 часа пак можете да кликате.


Някои PTC-фирми искат да направите нещо преди да ви начислят пари. Например Adcash-PTC-фирма: Кликате на
Surf Ads.Тези реклами, които са с тикче можете да кликате, изписват Ви се секундите за чакане, след това се изписва Countdown finished, натискате Pay me и след това Back to surfing. Dollarclix-кликате на Click for cash, изчалвате таймера, след това ви изписва например Click ,натискате цифра 9 и сте готови.

З А П О М Н Е Т Е


Никога не кликайте на реклами и банери, на които пише -Do not click, Cheat Link, Donation link, You'll be deleted,Be silly and give CJ 5c by clicking this link,You will lose 5c clicking this link. Ако кликате на такива банери ще бъдете глобени или ще Ви бъдете изтрити от фирмата.
Работете всеки ден по 30-40 минути. Проверявайте И пощата си от време на време, защото някои от фирмите изпращат и платени имейли и кликайте линковете. Освен това ако Вие не работите с PTC- фирмата известно време, Вашият акаунт може да бъде закрит. Ако по някаква причина не работите известно време, отидете на отдел Userinfo и после на Vacation и посочете датата, на която ще възобновите работата си.

Отделяйки по 30-40 минути на ден, Вие ще може да печелите прилични пари. Първите няколко седмици не очаквайте кой знае колко, но с времето ще се убедите, че ще започнете да печелите стабилни, непрекъснато увеличаващи се доходи. Колко бързо ще се увеличават те и до какво ниво ще стигнат зависи само от Вас.

Регистриране в PTC-сайтовете

За да се регистрирате в PTC- сайтоветe Ви е необходима покана. За тази цел можете да кликнете на банерите и препратките, които Ви предлагаме , след което ще ви бъде отворен прозорец. Натиснете JOIN,Join now and receive..,Join and make advertise, или SIGN UP,Sign up free,Register или Start getting paid now. Някои фирми ще Ви поканят да се регистрирате веднага като кликнете на препратките или банерите. Сега ще ви се появи регистрационната форма- попълнете изисканата от вас информация и сте готови да работите. Други фирмите ще изискат от вас да въведете Вашият имейл,за да ви изпратят покана на имейл адреса ви .Натиснете Continue или Submit и на Вашия имейл ще Ви бъде изпратене поканата. Тя представлява писмо с препратка, кликнете на препратката(дългия линк понякога с много числа) и ще се отвори формуляр за регистрация.

Мисля, че сте запознати с регистрациите на подобни места, но за тези които тепърва навлизат в интернет, ето няколко съвета: Кликнете върху името на някой от предложените компании. Препратката Ви отвежда на техния сайт. След това в раздела "SignUp" или "Join Now" напишете вашия нов e-mail. След няколко минути бих казал веднага, ще получите писмо съдържащо препратка към регистрационната форма. Въведете истинските си данни на латиница - това ще ви потрябва. При самата регистрация в графата Send emails to:(къде да си получавам писмата) по добре маркираите site inbox, да не ви пълнят новата поща с писма а да си ги получавате там където сте се регистрирали. По-надолу в графата Current payment method: (къде да си получите парите) изберете e-Gold или Paypal . Tочно под тази графа е Payment account ID ( номерът на вашата сметка) не се притеснявайте дори и да нямате сметка, все още това не е фатално, ще ви обесня защо. Аз лично когато се регистрирах в началото нямах сметка, нито в e-Gold.com, нито в e-Gold-bg.com, нито в Paypal . След като вече сте в самата страница, влезте в My User Info (от тук можете да промените всички ваши данни, включително и да въведете номерът на вашата сметка в e-Gold.com) .

Важно: Не се опитвайте да лъжете сайтовете като регистрирате много акаунти. Те позволяват с едно IP да се открие само една сметка. В противен случай ще изтрият всичките ви сметки. Някои програми проверяват дали знаете английски и в отметките на интересите ви слагат фалшиви линкове от сорта : I use a Cheat Bot, Can't Read English, I Cheat, I use a Cheat Bot и др. Не им слагайте отметки ако не иската да ви изтрият! Това не значи да отметните 1~2 категории.Препръчвам ви да отметнете колкото може повече категории - така сте получавате повече писма, а от там и пари!



Препоръчвам ви да се регистрирате в повечето от сайтовете, за да си осигурите висок доход. Ако не знаете Английски тези преводи ще са Ви от полза

Как ще си получа парите?

При регистрирането в PTC-фирмите ще трябва да посочите начините, по който ще получавате парите си. Различните фирми предлагат различни начини и сам ги отбелязал до самите PTC-фирми. Всички PTC- фирми работят с Paypal,а някои пращат чек.Ако изберете Paypal, ще трябва при регистрирането да посочите банковите си сметки, на които ще Ви изпращат заработените от Вас суми. Регистрирането в тях е лесно и не се изискват никакви депозити или пък месечни такси


За да се регистрирате в Paypal, кликнете на логото по-долу. Всички PTC-фирми работят с Paypal.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Скоро ще намерите статия как да работите правилно с Paypal



СЪВЕТИ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПОВЕЧЕ ПАРИ С PTC-ФИРМИТЕ


1.За по-лесна работа поставете всички фирми в Favourites, така че лесно да достигате до всички фирми, до които сте се записали.
2.Работете всеки ден по 30-40 минути. Освен това ако Вие не работите с PTR- фирмата известно време, Вашият акаунт може да бъде закрит . Ако по някаква причина не работите известно време, отидете на отдел Userinfo и полсле на Vacation и посочете датата, на която ще възобновите работата си с PTC-фирмата.
3.PTC-фирмите плащат за всеки клиент, който Вие присъедините към тяхната фирма(реферал) и Ви плащат всеки месец за всеки работещ Ваш реферал. Не се притеснявайте никакви пари не се вземат от Вашите реферали. Всеки получава колкото си заработи и всеки работещ човек има свой референт(човекът, който го е поканил в самата фирма).Това е политика на PTC-фирмите. И така PTC-фирмите Ви възнаграждават за това, че привличате клиенти точно към тяхната фирма. С реферали много по-лесно се трупат пари.Аз използвам няколко начина, за да си намеря реферали: 3.1Първо пускам обяви в сайтовете за безплатни обяви като предлагам работа през интернет. За да се запишат реферали под Вас Ви трябва Ващето URL. Можете да го намерите на сайтовете на PTC-фирмите, търсите Referal center, кликате и виждате URL то си(линка си),някои фирми го изписват дори на страницата на клиента. За да са твои реферали хората трябва да се записват точно през твоят URL. 3.2Другият начин е да се записвам в Traffic -сайтовете. Това става по следния начин- регистрираш се безплатно и започваш да сърфираш из сайтове и да трупаш точки. Тези точки са броя на рекламата, която се прави на твоя сайт и които могат да ти донесат реферали. 3.3Друг начин е като отидете на един от PTC-сайтовете, за които сте се регистрирали и да започнете да рекламирате друг сайт, в който сте се регистрирали. Например в No-minimum,кликате на Redemption page, избирате си рекламен пакет, на който може да се клика и използвате събраните от Вас точки за да рекламирате друг сайт, който си изберете и не забравяйте да дадете линка си.

4.
Kak да си получа парите? За да си изтеглите парите от PTC-фирмите трябва да достигнете до минималната сума за теглене. За различните фирми е различна. За да я видите отидете наFAQ,Support или HELP и вижте какво пише след Minimum payout. Достигнете ли тази сума вече можете да изтеглите парите си. Това става като от Account Statistics, кликнете на Please pay me,Cashout или Withdraw,Get paid след това написвате password-парола ,confirm password-потвърдете паролата си,Paypal address- това е адреса , с който сте се регистрирали в Paypal и след това натискате Withdraw. Друг начин- натиснете Request payout.Отваря ви се нов прозорец с различните банки, избирате си банката с която работите, попълвате ID- номер на банкова сметка(за Paypal ID-то е имейла ,с който сте се регистрирал и в Paypal) и натискате Request payout. До 30 работни дни ще ви бъдат начислени парите в банката.Не забравяйте преди да си изтеглите парите да проверите дали сте си въвели Paypal адреса, защото някои фирми не го изискват при самото записване.

5. При повечето от програмите имате възможност да изберете къде да си получавате платените e-mail-и. Изборът е измежду „site inbox”, “e-mail address” и “site inbox&e-mail address”. Аз лично след няколко месечни експерименти стигнах до извода, че най-добре е да се избере първата опция, т.е. „site inbox”. Така всеки ден можете да влизате в сайтовете на програмите, в които сте се записали, и да кликвате не само всички пристигнали писма, но и да се възползвате от всички възможности за печелене на пари в тях –PTC (paid to click), PTSU (paid to sign-up), PTPr (paid to preview), free offer toolbar и други. Аз констатирах, че когато си получавах писмата на e-mail адреса, объркването беше пълно, а кутията ми всеки ден беше препълнена със стотици писма. Това обаче е лично мое виждане. Вие сами можете да решите коя опция да изберете. Ако все пак изберете да получавате писмата си на e-mail адреса, препоръчвам ви да си направите адрес в YAHOO.CO.UK, защото там писмата ви със сигурност няма да бъдат блокирани от ANTI SPAM защита.

6 Когато стигнете до полето за избор на интереси, НИКОГА НЕ ИЗБИРАЙТЕ СЛЕДНИТЕ КАТЕГОРИИ:”I do not speak English”, “I Cheat”, “I do not pay attention”, “I’m stupped”, “I hate this site” и други от този род. В противен случай ще ви изтрият без предупреждение или ще ви предупредят по-късно да коригирате интересите си, иначе ще ви изтрият.

7.Препоръчвам ви за всяка програма, в която се записвате, да използвате едни и същи потребителско име и парола, за да ги помните по-лесно.

8.Винаги внимавайте за т.нар. “CHEAT LINK” – с тях уебмастерите на сайтовете проверяват дали им четем писмата или пък дали разбираме английски. Обикновено предупрежденията за CHEAT LINK са много и изглеждат така, но повторено поне 3 пъти: D.O. N.O.T. C.L.I.C.K. O.R. Y.O.U. W.I.L.L. B.E. D.Е.L.А.T.E.D.

9. Много важна част от работата е да започнете да си правите реферали, т.е. хора, които ще се запишат под вас и от които вие ще получавате процент. Този процент не се взима от тях. Просто вие изкарвате повече пари, ако „зарибите някой за каузата”.

10 НЕ вярвайте на сляпо на сайтове предлагащи големи и бързи печалби! Същото важи и за тези, които искат пари за регистрация. Най- малкото, което можете да направите е да потърсите чрез търсачка отзиви за тях. Като SCAM се обозначават тези, които не плащат.
11.За регистрация в сайтове най-добре ползвайте нов e-mail само за това. Повечето програми имат опция къде да получавате платените си писма. Препоръчвам Ви да е в Site inbox.
12 Колко пари ще спечеля

Никъде и никои не може да ви даде конкретен отговор на това. Зависи изцяло то вас от това в колко сайта сте регистриран, какви рискове поемате колко време отделяте и т.н.

13. Как да си вземата парите от E-gold.com

Чрез посредник – egold или Paypal, където можете да прочете в подробности как точно става

14. Какво е SCAM и как да го разпознавам

Най-кратко казано SCAM значи, че не плащат. Когато става дума за PTR сайтове, първия белег е стойноста на писмата които пращат, рядко се срещат писма над 1 цент. Влезте в Advertising и вижте какви са цените на рекламата, ако примерно за 0.25 центови e-mail-и за 1000 показвания искат 0.5 $ то тогава този сайт не плаща защото той трябва да направи разход от 2.5 $ а иска 0.5 $. Това е само един белег, дори и всичко да е нормално не значи че сайта плаща, най-добрия вариант да разберете това е да следите темите по форумите ( Аплодисменти и Praises and Applause )

15. От къде мога да видя моите PTP линкове

Намират се в секция Paid to promote и представляват нещо от рода на http://www.сайт.com/pages/ptp.php?refid=***** където **** е вашето потребителско име

16. Как и къде да промотирам/рекламирам моите PTP линкове

Ако започвате от нулата или просто не искате да харчите пари за реклама можете да използвате Manual surf програми ( няколко примера за такива програми ) или да събирате точки в различните paid to read програми и да ги и използвате с такава цел. Ако имате някакъв капитал можете да си поръчвате реклама пак в paid to read програми като това става от менюто Advertising ( Transaction ID / Batch Number – ще го видите след като направите плащането, Banner Address обикнове се намира на www.сайт.com/images/banner.gif или просто www.sajt.com/banner.gif взависимост от програмата, Paid-Link

17. Мога ли да получавам повече писма от PTR програмите

Не

18 За какво служат точките/кредити в PTR програмите

Точките/кредитите в PTR програмите могат да се използват по два начина :

А) да се заменят за някаква сума като обикновено сумата е много малка

Б) да се използват за реклама

19. За какво служат точките/кредити в Autosurf програмите

Служат за да се изпращат хитове към страницата която сте добавили

Нашите преложения

1-800-Mail.com

1-usd.com

2-dollar-mail.com

7thheavenptr.net

a-n-cash.com

bank-mails.net

beetrmails.com

cat-mails.com

Dj-Mails.com

dynasty-mails.com

elephant-mails.com

euro-emails.com

free-kingdom.com

FT-Mails.com

getor-mails.com

huge-mails.com

honestptr.com

getor-mails.com

horse-mails.com

3-dollar-mail.com

Flamemails.com

sky-wolf.net

sun-cash.com

ok-usd.com

earn-emails.com

ippomails.net

MagnetisMail.com

mails2earn.net

pretty-mail.com

tata-cash.com

strongptr.com

royalinvest.biz

1-dollar-mail.com

western-mails.com

ok-ptr.com

puma-mails.com

10-cash.com


Няма коментари: