Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

неделя, 10 февруари 2008 г.

Стратегии за Слот машини (ротативки)

Стратегии за Слот машини (ротативки)

Реално слот машините не са податливи на нито един вид стратегия за увеличаване на шансовете за печалба, независимо, че някои псевдо специалисти пишат книги и се опитват да докажат обратното. Всичко е въпрос на късмет.

Следват някои от най-често срещаните митове за слот машините (най-вече за ротативките в офлайн казината).

Ротативките спират на различните линии с еднаква честота и вероятността за едно спиране не е по-различна от тази за друго.

Това не е вярно за модерните машини с 3 барабана. Някои комбинации са по-вероятни от други.

Слот машините са програмирани да преминават през цикъл от плащания. Дори и цикълът да е дълъг хиляди завъртания, след като стигне края си – започва от начало и се повтаря както и предишния път.

Това въобще не е вярно. Използват се генератори на случайни числа, които правят всеки опит за печалба равен и независим от останалите.

Слот машините са програмирани да изплащат определен процент от заложените пари, така че след като джакпотът бъде уцелен, машината ще спре да пуска, за да върне баланса и когато джакпотът не е бил уцелван от много време шансовете да се уцели са много по-големи.

Единствената част от този мит, която е вярна е, че машините са програмирани да изплащат определен процент от залозите като печалби. Това се регулира от комисиите по хазарта. Законите на относителността обаче гласят, че колкото по-дълго се играе на дадена машина, толкова по-близо ще е тя до програмирания процент печалби, дори и при положение, че всеки отделен опит е напълно произволен. Джакпотът може да се падне при всяко едно завъртане, независимо от предишните такива.

Няма коментари: