Хазартът - начин на живот

Възможно ли е да вадите пари от хазарт за да преживявате? А не е ли възможно те да бъдат много повече? Да! Възможно е! И това е факт. Просто разгледайте моят блог и се насочете в правилната според вас посока. С много практика и търпение, резултатите ще дойдат сами.

Невероятен бонус !!!


Възползвайте се от тази възможност, която се предоставя в BET365 CASINO.  Получавате и безплатен начален капитал. Получавате също така и 100% бонус при първият депозит(до 200 лв)!
За да "намажете" и Вие, цъкнете ТУК !!!

неделя, 17 февруари 2008 г.

Работа със спонсорите

Работа със спонсорите
Тук аз бих искал по-подробно да опиша работа с пощенски спонсори. Такива съществуват огромно количество, обаче независимо от тяхно разнообразие работа с тях е еднотипна.
Отваряйки един такъв сайт Вие ще видите редица бутони или менюта имащи следващо значение:
Home - главна страница на сайта
Faq (Help, Questions) – най-често задаваните въпроси
SignUp - регистрация на сайта
Advertise – купуване на реклама от спонсора
Members (Log In) - вход във вашия акаунт
Terms - основни термини и понятия
Privasy - положения относно спазване на секретността
Contact - контакти с администраторите на сайта
Влизайки във Вашия акаунт Вие най-вероятно ще видите таблица показваща баланса на Вашия акаунт (сметка). Ако такава не се показва директно, търсете я в раздела Earnings. Клетките в таблицата имат следващи значения:
You have directly earned – Вашият директен доход
You have earned from your down line - Вашият доход от привличане на реферали
Your Account balance after all transaction - Вашият баланс след всички операции
Gold member bonus referrals - бонус-реферали за потребители със златен статус
Down line count – брой на реферали
Account transaction – финансови операции на акаунта
Visit your redemption page - преход на страница за спечелени средства, погашения, преводи
Освен таблицата на страницата ще има и набор от бутони или менюта, които са предвидени за управление на Вашия акаунт:
Earnings stats - баланс на спечелените и похарчените средства;
Advertising stats - статистика на купената от спонсора реклама;
Referral links – Вашите реферални препратки и html кодове за банери;
User account info - Вашата персонална информация;
Paid2click - секция ПлащанеЗаКликове;
Paid2search - секция ПлащанеЗаТърсене;
Paid2signup - секция ПлащанеЗаРегистрации;
AutoSerf - секция автоматично сърфиране;
Log out – изход.
След регистриране при спонсора Вие ще започнете да получавате поща на посочения от Вас e-mail. Четенето на тази поща е основната Ви работа. Всъщност самите писма не е задължително да се четат, нужно е да се извикват препратки (links), които се намират в писмото. След кликане по линка се отваря прозорецът на браузъра, който обикновено се състои от 2 фрейма (рамки). В горния фрейм се извежда съобщение от спонсора, че Вие ще получите заплащане (сумата се посочва) след определено време (времето се посочва, в секунди). В долния фрейм се зарежда сайт, който се рекламира. След изтичане на посоченото време съобщение в горния фрейм се променя. Новото съобщение ще съобщи, че Вашият акаунт (сметка) е попълнен (credited). Честито, Вие получихте заплащане! В едно писмо може да има повече от една препратка. Срещат се писма с десетина и повече платени линка.
Заплащането става в центове или точки (points). Точки по-късно се трансформират в центове. Това става след набирането на определен от спонсора брой точки, извършва се седмично или месечно. Точките също така (както и центове) могат да се похарчат за закупуване на реклама от спонсора.

Освен платените препратки в получаваната поща Вие можете да намерите такива в раздел Paid2Click. Просто отидете там и „прокликайте“ намиращи се там банери. Случва се, че там можете да спечелите дори повече отколкото от писмата. В раздел за търсене Paid2Search не работете! След време можете да пробвате раздел Paid2Signup (плащане за регистрации). Там можете да се абонирате за получаване на анкети, за попълване на които също плащат. Но внимавайте! При попълване на едни и същи анкети или при посочване на грешна информация спонсор може дори да затвори Вашият акаунт. Така, че ако сумите там не са големи – по-добре не рискувайте.
Не пренебрегвайте прокликване на препратките – това е основа на Вашата работа. Без тази мудна (на пръв поглед) работа Вие няма да успеете да изградите стабилна основа, на която да се базира Вашият бизнес. Освен това, ако Вие не работите със спонсора известно време, Вашият акаунт може да бъде затворен. Време, през което Вие можете да не проявявате активност се посочва на сайта на съответния спонсор, обикновено в раздела Terms. Обикновено този период е от 4 до 30 дни. Обаче се срещат и спонсори, които не ограничават този период.
Важно! Ако Вие по някакви причини няма да можете да работите известно време, то Вие можете да отидете раздел „User Info” на спонсора и да попълните позиция „Vacation“. Тук се посочва дата на която Вие отново желаете да получавате поща и да възобновите работа. При това ограничаване на сроковете тук няма, което е много удобно.
Прокликвайки всички платени препратки в писмата, получавани от спонсора, Вие изграждате основите на Вашия бизнес. Вие започвате да печелите. Възможно в началото парите няма да са големи. Но от друга страна Вие ще можете да ги похарчите за развитие на Вашия бизнес. В следващия раздел Вие ще видите как може да стане това.
Началото е най-трудния етап на всеки бизнес, трябва да го преминете, по-нататък ще е по-леко. Трябва да Ви припомня, че този бизнес, както и всеки друг, се развива по експонента. Възможно ще Ви отчайват мизерните Ви успехи в началото – НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ! Поставете си за цел да не изоставяте този бизнес поне няколко месеца. Ако успеете – ще видите, че след няколко месеца Вашият бизнес направо ще се взриви. Ви ще видите, че при повечето спонсори се появяват все повече реферали и след време Вашият бизнес при тях минава на саморазвитие.
Изоставяйки работата Вие просто няма да видите силата на сумираните проценти.
Dнес често се срещат статии, написани от хора, които са направили големи пари в интернет. Почти всички те пишат, че в началото са имали този етап, когато са искали да изоставят тази работа поради привидна малка доходност. Всеки от тях споделя, че е щастлив, че е успял да преодолее тази граница. Такава граница ще имате и Вие, и Вашата задача е да я преминете!
Когато Вие ще похарчите първите спечелените пари за реклама на някоя кампания (обикновено за това е нужна седмица), Вие веднага ще видите резултатите. Вие ще видите, че при Вас започват да се появяват реферали. Пуснете реклама още 2-3 пъти и ще дойде момент, когато начислената Ви сума за работа на Вашите реферали ще надвиши собствената Ви печалба. Това ще означава, че границата е премината и бизнесът Ви започна да се взривява.
Старайте се да работите всеки ден за да не се налага да разгребвате после. Един ден седмично посветете на анализа на проведената работа.
Начини на работа.
Използвайте пощенски клиент – той може да съкрати време за работа няколко пъти.
Използвайте браузър Opera или Maxthon (MyIE) – това ще ускори работа 3 пъти по сравнение с Internet Explorer.
Работете с изключена графика. Тогава сайтовете ще се зареждат няколко пъти по-бързо. Функция за изключване имат всички браузъри. Тази опция обаче трябва да се ползва внимателно. Някои спонсори периодически проверяват валидността на сеанса чрез извеждане на цифров набор, който се показва като графика и трябва да се потвърди от оператора. Това се прави с цел борба с програми роботи. В такъв случай включете графика в конкретен прозорец.
Прокликвайте наведнъж по няколко препратки в писмата. Някои спонсори позволяват да се отварят по няколко реклами наведнъж, някои не. Ако при опит за отваряне на реклама спонсор съобщава, че е нужно да изчакате изтичане време за преглед на предходна реклама – няма страшно. Оставете прозореца както е. По-късно отидете пак в него и натиснете бутона на браузъра „Презареждане“ (Refresh). От тази операция няма да загубите нищо.
Ако спонсор не позволява да се отварят няколко реклами наведнъж – работете паралелно с няколко спонсора ползвайки сортиращите функции на пощенския клиент. Аз обикновено отварям 20-30 прозореца с реклами една след друга и след това набързо ги преглеждам, затваряйки тези, които са вече платени, и „рефрешвайки“ тези, които имат нужда от това.
Браузърите Opera и Maxthon (MyIE) имат възможност за групови операции по запомняне на адреси на всички отворените прозорци и последващо групово отваряне на много прозорци от съответната запомнена група. Тази възможност е много удобна при работа с PTC (Paid2Click) секции на спонсорите. Например можете да отворите секции PTC на всичките си спонсори и да кажете на браузъра да запомни (bookmark) всички отворени прозорци като група MyPTC. След това ще можете да отворите всички тези адреси наведнъж с едно щракване на мишката. Същата възможност е много удобна при работа със сайтове за безплатни обяви.
Opera освен това има цветова индикация за статута на съответния прозорец. Това позволява да преминете целево (а не намерки) към прозореца, който се нуждае от презареждане или вече може да бъде затворен. Така ще можете оперативно да затваряте вече ненужните прозорци и да „рефрешвате“ тези, които имат нужда от това. По този начин ще пестите ресурсите на компютъра и ще оптимизирате интернет връзка (особено ако сте на абонамент със заплащане на Мб).



Системата
На вас ви се пращат мейли, които съдържат един или няколко линка. Пари ви носят тези линкове, които завършват с много цифри или съдържат потребителското ви име. Когато отворите един линк се отваря страница с четирицифрен номер, който трябва да потвърдите - използва се срещу злоупотреба с ботове. След като потвърдите числото се отваря реклама, а над нея има поле, в което пише, че ще ви дадат примерно 2 цента, ако гледате рекламата поне 30 секунди. Когато изтекат в същото поле ще пише, че са ви дали парички :). Не е нужно да гледате рекламата, но трябва да изчакате да изтече таймера, преди да отворите следващата реклама. Ако все пак го направите, в най-добрия случай ще Ви кажат, че не бива така да правите. В най-лошия ще Ви изгонят. Но това условие важи за всеки сайт поотделно. През това време можете да отворите следващите сайтове. Когато отворите петия, таймерът на първия ще е изтекъл, тогава отваряте второто писмо на първия сайт и така докато отворите всичките. Ако сте много активни можете спокойно да си изкарвате поне 50$ на месец, а ако имате реферали - много повече. Когато натрупате определена сума (payout) можете да си изтеглите парите. Трябва да посетите Redemption area. Можете да си ги получите с чек или по банков път. Съветвам ви да се регистрирате в E-gold и Moneybookers. По-подробно за е-gold можете да прочетете тук. Страницата не е моя и се надявам авторът и да не ме съди за нарушаване на авторските му права ;).



(SCAM)


Тази "индустрия" е пълна с измамници. Има лесен начин още от началото да ги разпознаете - преди да се регистрирате погледнете колко струва на рекламодателите да поръчат определена реклама. Пише го в раздел Advertise, a понякога и на главната страница. Погледнете колко са регистрираните потребители. Например, ако са 1000 и приемем, че 50% от тях ще се поинтересуват от рекламата, следва, че администратора ще трябва да плати на 500 души. Ако приемем, че сте избрали тази оферта: "9cent email to all members only $2.00", това означава 500 души * 0.09$ = 45$. А администратора от вас иска само 2$. Ясно е, че няма да стане.
И все пак има такива програми, които понякога плащат. Има много примери за програми с оферти по 5 цента, които в началото плащат, а после се покриват. Rylanzmails е удачен пример - наистина беше добра и българин е имал няколко плащания по 50$, но в един слънчев ден администратора заяви, че отива за 2 седмици на море. И там си остана, rylanzmails.com вече го няма.
Друг признак е високият payout - над 60$ става изключително опасно. Ако дават повече от 5 цента за писмо - работата е ясна. Може да се пробвате да наберете доста реферали и да сте сред първите, които достигат payout. Aко сте попаднали на сайт като Rylanzmails ще получите пари :), но няма гаранция. Следете за нови сайтове и рекламирайте здраво тях, дори да са от този клас. Може да изгубите само времето си, но ако не рискуваш няма да спечелиш. Няма предприемач, който не се страхува, че ще загуби инвестираните пари (в нашия случай - инвестираното време).
Койт' играй - пичели, койт' ни играй - ни пичели. Играйти за да спичелити!
По думите на ветераните в този бизнес средната цена на писмо трябва да е около 1-2 цента, в редки случаи - 3. Това са програми, които плащат честно. Следя форумите и се старая да отсявам измамниците.
Ще попитате от къде все пак идват пари. Има няколко канала. Опита ми показва, че рекламите са предимно от такива като мен, които си търсят реферали. Те отварят писма и за една седмица спечелват сума, която не могат да я изтеглят, защото е още малка, но е достатъчна да си поръчат реклама, която другите да гледат и да получават пари. Но това не са свежи пари, на практика са виртуални, защото се въртят между потребителите. Единият канал за истински пари е от потребители, които превеждат пари от e-gold в сметката на администратора. Нищо не пречи да поръчаш "9cent email to all members only $2.00" и да ги платиш през e-gold. Запомнете: никога, по никакъв повод не плащайте на сайтовете! Други канали са т.нар. Аutomatic Payment (правят payout = 0$) и Upgraded membership - давате известна сума, ставате Gold member/Silver/VIP member и др. такива, срещу което администратора сваля payout от 50$ на 25$ (примерно). Обикновено за да те upgrade-нат искат пари през e-pay, не може от парите, които си изкарал при тях. Познайте защо... Има и други канали, за тях сега не се сещам, но общото е едно: от вас се иска да преведете пари в сметката на администратора, което не бива да правите. По-добре пощракайте една седмица и така си поръчайте реклама. Рекламирайте сайт A в сайт B и сайт В в сайт А

Няма коментари: